Att skilja sig är oftast jobbigt, men vi kan ta tillvara dina intressen!

Att skilja sig när det är den rätta vägen

Att skilja sig kan i vissa fall vara ett enkelt val såväl som en utdragen, svår och jobbig process. Vid en skilsmässa där båda parter är överens behövs det oftast ingen skilsmässoadvokat eftersom situationen kan lösas ändå på ett smidigt sätt.

Att skilja sig under svåra förutsättningar och omständigheter

Att skilja sig mot sin vilja är ofta väldigt svårt och påfrestande. Kanske har en av makarna träffat någon annan eller ljugit eller så finns det kanske finns ett eller flera barn som kommer i kläm. Orsakerna för en påtvingad skilsmässa är många. Oavsett vilken eller vilka anledningarna är så är det i sådana lägen som det är bra att anlita en skilsmässoadvokat.

Vi valde att skilja oss för 4 år sedan därför att vår relation mer hade blivit som om vi var vänner. Idag lever vi med varsin ny partner som vi båda är jätteförälskade i. Men inte nog med det, vi umgås också med varandra som par. Vi reser tillsammans och delar livet i en fantastisk och givande vänskapsrelation. Att välja att skiljas var det bästa som kunde hända oss. //Mats och Linda

Hur var det för dig att skilja sig?

Hur var din skilsmässa? Behövde ni en skilsmässoadvokat? Skriv in och berätta här och låt just din historia vara till hjälp för andra som är på väg att skilja sig.


Välkommen

Välkommen till Advokatfirman Defens! Vi är ditt ombud i skilsmässoprocresser och kan företräda dig i andra familjerättsärenden.

Kontakt

Advokatfirman Defens
Kornhamnstorg 57
111 27 Stockholm

Telefon: 08 - 24 26 10

E-post: [email protected]

Klicka här för direkt kontakt med våra advokater och jurister.

Bra länkar

Brottsofferjouren

Ladda ner vår app

Som en av få advokatbyråer har vi en egen app där klienter bland annat kan chatta krypterat med oss. Ladda ner Defensappen på Appstore eller Google Play.

Defensappen på Appstore Defensappen på Google Play

Följ och gilla oss på Facebook

Vi hjälper dig igenom den rättsliga processen vid skilsmässa.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)